Vi söker nu fler ledare som brinner för gymnastik, träning och undervisning. Du som är intresserad av att bli ledare anmäler dig via länken nederst på denna sida.

Att arbeta som ledare hos oss innebär Glädje, Upplevelser och Gemenskap. Du blir en inspiratör och viktig person i många personers liv, därför vill vi att du är redo att ta ledarrollen och blir ansiktet utåt för barn och föräldrar i våra grupper.

Du behöver ha ett intresse för idrott och rörelse. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom gymnastik, men det är inget krav. Din inställning betyder mycket för hur du lyckas och trivs i din roll.

Som ledare hos oss får du:

  1. En timlön
  2. Flera gymnastikutbildningar varje termin
  3. En mentor i form av en kollega som arbetat längre som ledare än du
  4. Coachning och utveckling längs vägen

Åldersgränsen för att bli ledare hos oss är född 2007. Du som är över 18år behöver begära ett begränsat registerutdrag ur polisens brottsregistret och skicka in till oss, beställning görs på polisens hemsida.

VGA anordnar interna utbildningar varje termin, våra ledare utbildas då i barnpedagogik, motorik, gymnastik samt ledarskap. Alla ledare behöver gå några av dessa för att få tillgång till arvode och terminsrabatter.

Vi erbjuder kostnadsfria utbildningar i samarbete med Gymnastikförbundet och Sisu, anpassat efter den grupp du är ledare för.

Alla våra ledare har försäkring via RF.