Pärlgrupperna är för barn födda 2017-2019. En förälder per barn är aktivt ombytt och med hela träningen. 

På vår Pärlgymnastik är en familjemedlem med och gympar tillsammans med sitt barn. Allt görs tillsammans och det är därför viktigt att både barn och vuxna är träningsklädda.

Barn och vuxna vägleds genom passet av en ansvarig ledare. Ledaren ser barnens olika behov och uppmuntrar till utveckling.

Deltagarna får utvecklas i sin egen takt, aktiviteterna är enkla och barnanpassade där samverkan mellan barnen uppmuntras. Ledarens förklaringar hålls på en tydlig och enkel nivå.

I grupperna tränar vi grundformerna; åla, krypa, gå, springa, rulla, hoppa, klättra, hänga, stödja, balansera och kasta/fånga. Barnen lär känna sin kropp och får bättre koordinationsförmåga.

Här kan du läsa mer om målen för terminen – Träningsnivåer

Om du som förälder vill vara med som ledare får ditt barn automatiskt plats, anmäl dig då här: Bli ledare. Vi vill alltid starta fler grupper och behöver din hjälp som ledare för att kunna göra så.Varje

Varje termin består av 15 träningsveckor á 30 minuter (ingen träning på skollov)

Terminsavgift: 1150kr

Provträning erbjuds i mån av plats när terminen startat

 


Hittar du ingen grupp som passar och vill hellre få erbjudanden om nystartade grupper längre fram, anmäl ditt intresse här så hör vi av oss!