I våra Smaragdgrupper tränar vi gymnastik (det förekommer inga tävlingar i dessa grupper). Grupperna är för barn födda 2014-2016.

Vad som brukar finnas med under träningspassen är bland annat matta där vi lär oss att sträcka på kroppen och lär oss spänna oss. Där tränar vi även kullerbyttor, hjulningar, handståenden etc – allt beroende på vad barnen kan. Vi tränar även hopp med satsbräda/trampett, plint och tjockmatta. På hoppet tränar vi spänst, att springa, kullerbyttor, ljushopp, överslag etc. På bommen tränar vi balans och modighet – gå på tå, gå baklänges, snurra, hoppa, gå å huk – återigen allt efter vad barnen kan.

Vi har olika gymnastikgrupper att erbjuda utifrån den enskilda utvecklingen. Nivåerna i grupperna är baserade på hur länge barnet har tränat gymnastik och/eller vad barnet har för förkunskaper.

Här kan du läsa mer om målen för terminen – Träningsnivåer

Vi är alltid i behov av fler ledare då vi vill kunna erbjuda gymnastik till många barn på Värmdö. När du som förälder vill vara med som ledare får ditt barn automatiskt plats, anmäl dig här: Bli ledare

Varje termin består av 15 träningsveckor á 60 minuter (ingen träning på skollov)

Terminsavgift: 1300kr

Provträning erbjuds i mån av plats när terminen startat

Här finner du hur lovdagarna ligger under höstterminen:

Veckoschema

Hittar du ingen grupp som passar och vill hellre få erbjudanden om nystartade grupper längre fram, anmäl ditt intresse här så hör vi av oss!